Untitled Document

Уважаеми Дами и Господа,

Имам удоволствието да Ви приветствам с ДОБРЕ ДОШЛИ в глобалния офис на Тримониум Емплоймън Сървис ЕООД - специализиран Център за Професионална Реализация в страната и чужбина.

Стартирахме нашият проект с ясното съзнание, че в България има превъзходни, образовани, квалифицирани и мотивирани хора във всички области на икономиката.

Предвид спецификата на тази материя и обострената сетивност на всеки българин, сблъскал се по един или друг повод с подобен род услуги, ние си поставихме амбициозната задача да създадем и развием компания, която да работи в съответствие с международните стандарти и практики.

Нашата цел е да предложим една комплексна услуга, която преминава през целия процес на търсене и предлагане на човешки ресурс във всички сфери на националната и световна икономика.

Водени от убеждението, че лоялността и почтеността във взаимоотношенията е от първостепенна важност за всяка една от страните, ние създадохме една отворена и максимално прозрачна система, в която всички страни са активни и участват равнопоставено в целия процес на професионалното обслужване и реализация на всеки наш клиент.

Убедени сме, че когато се говори за доверие – тясно фирмените интереси остават на заден план и фирмената тайна е безпредметна. Точно по този повод всички клиенти на ТРИМОНИУМ ЕМПЛОЙМЪНТ СЪРВИС ЕООД са равнопоставени наши партньори.

Разглеждайки нашата структура Вие ще се убедите, че сме създали прекрасни механизми за пълноценна професионална и качествена селекция, непрекъснат контрол на процесите, динамична двустранна връзка и 24 часово обслужване.

 

 


С пожелание за успешно партньорство

Искрено Ваш



Емил Христаков

Управител на Тримониум ООД




 
 
Вход с уникален код:
 
Вход регистрирали се от сайта: